Tillfälligt tillstånd

De flesta som känner sig lite obekväma med sin vikt, accepterar den så småningom nästan omedvetet. Genom att till exempel handla kläder i större (eller mindre) storlek, visar man att man funnit sig i sin situation och att man anser tillståndet vara mer eller mindre permanent.

Jag däremot har insett att jag definitivt inte funnit mig i min situation. Det hela handlar om 2 ynkliga kilon som jag borde kunna bli av med på ett litet kick men som fortfarande sitter kvar runt höften och hånar mig.
Jag har inte accepterat det hela och anser det inte vara permanent. Detta trots att jag burit på dessa extrakilon i 1 års tid nu. De var fler från början, jag har ju faktiskt gått ner 1 kilo i år. Heja mig!

Kära Åsa kallar det vi båda "lider av" för omvänd anorexi vilket naturligtvis inte är en medicinsk term på något sätt, utan mer ett sätt att förklara det hela på. Vi vägrar helt enkelt acceptera att vi blivit större. Vi vägrar köpa större kläder. Vi vägrar att se oss själva på något annat vis än det vi är vana vid. Det är som att lura sig själv lite grand.
Fastän jag tycker ändå att det är en bra strategisk tanke för genom att vägra acceptera, fortsätter man kämpa för att nå målet.

För tillfället har jag satt det hela på hold. Jag behöver en hållbar plan. En plan som tar mig hela vägen. Inte halva. Hela.
Det lustiga är att jag visst vet vad som skulle balansera upp ekvationen. Jag vet att det beror på för lite fysisk aktivitet för det finns inte så mycket jag kan göra åt min kost. Den är redan riktigt bra. Visst skulle jag kunna sluta äta godis och annat men jag har ju faktiskt funnit min "nollpunkt" dvs den kost jag klarar av att hålla nollan på. Jag går varken upp eller ner och det vore ju idiotiskt att rucka på ett vinnande koncept, eller hur?

Det är inte det att jag inte gillar fysisk aktivitet för det vet ni att jag gör! Jag älskar att träna men har ännu inte funnit ett hållbart sätt att få till regelbunden träning i mitt akademiska liv. Jag hoppas på nästa termins schema.

Nå. Jag skulle vilja råda alla som känner sig obekväma med sin vikt att faktiskt ta sådana här pauser ibland. Ta en period och bara slappna av från tänket. Kör sedan järnet en annan period. Men se alltid till att kunna hålla nollan. That's the key. Att hålla nollan. Jobba på det först, och ni skall se att ni kommer att nå era mål utan den press ni antagligen känner idag.

Jag tror att jag gör rätt i att inte acceptera min situation.
Jämnställ inte din viktsituation med den du är, för den bild du har av dig själv, kommer inifrån. Du är inte formad av din kropp, din kropp formas av dig.

/ Carro - Med stil och sin "nollpunkt" nådd
Uppskjuten nedgång

Har bestämt mig för att inte kopiera inlägg hit och dit emellan bloggarna utan istället tipsa regelbundet om inläggen i respektive blogg.

Läs inlägget på min blogg på Maria Nova.

/ Carro - Med stil och två bloggar

Konsten att sätta sig på rätt buss

Detta är andra gången på en oacceptabelt kort tid som jag sätter mig på samma buss som min absoluta icke-favorit.

Om mitt elaka, överambitiösa undermedvetna bara kunde lära sig att sända ut vänligare och mer inställsamma signaler till ödet där ute, så att jag slapp bli straffad för sådant som jag egentligen inte kan hållas ansvarig för.

Och nej, jag har fortfarande inte lärt mig kontrollera mitt undermedvetna.

/ Carro - Med stil och dåligt smörjt kosmos

Bloggar hos Maria Nova

Ja, nu har jag alltså hoppat på detta också. Vi får se hur länge det varar men än så länge tycker jag det känns bra. Det innebär dock inte att jag tänker överge kära blogg.se, vill ju ta del av alla nya funktioner som skall komma upp här! Men vad är det som hindrar att man har två bloggar under en period?
Här hittar ni min nya blogg på Maria Nova.
Får väl tacka Bloggkommentatorerna för tipset helt enkelt!

Men jag förstår inte riktigt vad det menar med att de "börjat samarbeta" med Maria Nova. Innebär det att de är anställda där eller bloggar de bara där som vem som helst?

/ Carro - Med stil och ytterligare en blogg

Ta dig samman!

Detta är mitt elaka, överambitiösa undermedvetna som sparkar mig i röven.

- "MINDRE BLOGG, MERA PLUGG!"

Har fortfarande svårt att kontrollera mitt undermedvetna.

/ Carro - Med stil och 1 - 28 i matcher


Rätt för en gångs skull

Jag är ju som bekant inget större fan av Blondinbella men hon har sina stunder. Som idag, när hon tydligt talar om att fett mättar mer än kolhydrater och att man därför inte behöver äta lika mycket. Hon går ju på någon typ av Low carb-diet.

Det stämmer att fett mättar längre och att det därför är bättre för blodsockret och att det i sig leder till att man tenderar att småäta mindre men man bör vara försiktig med den sortens uttalande också.
Rätt sorts fett i större mängder är nog snarare vad jag skulle säga. Transfetter är att undvika!

Egentligen bör man alltid konsultera läkare innan man helt vänder i sin kosthållning. Kolesterol och dylikt är inte att leka med.

/ Carro - Med stil och rätt fett i magen

Maria Nova

Bloggkommentatorerna har ju nyligen inlett ett samarbete med Maria Nova så jag blev givetvis tvungen att kolla in sajten. Hittills måste jag säga att jag är rätt positivt överraskad. De erbjuder ersättning per unik besökare; 10 öre/st och det räknas veckovis.
Jag kan inte riktigt bestämma mig för huvuvida det är ett bättre sätt att tjäna pengar på än Metrobloggen som ju ger utdelning per sidvisning.
Dock är det bara 3 öre per sidvisning och för att komma upp i de 5000 sidvisningarna (150kr) som krävs för utbetalning, krävs det ju att man har riktigt bra med trafik på bloggen.
Jag ville ta upp detta då jag tycker att det är för mycket tabu kring det här med att tjäna pengar på att blogga.

De som inte tjänar pengar, har en tendens att gnälla på de som gör det. Av ren avundsjuka.
Jag tillhör en av dem. De avundsjuka alltså. Men jag är då just bara avundsjuk, inte missunnsam. De som tjänar pengar idag, har gjort något som tagit dem dit, på egen hand. "Man kan inte få något för ingenting." - Ursula, Lilla Sjöjungfrun, De på Disney är fantastiskt klarsynta.

Tänk att kunna leva på att skriva om det som faller en in, att ha sig själv som varumärke och inte behöva ta studielån. Jag är så avundsjuk att det gör ont i mig. Det verkar vara en sjukdom som kommer efter man fyllt 20, för nu är det tredje gången på mindre än ett år som jag känner avundsjuke-hugget i bröstet.
Sofia säger att det nog är hälsosamt att känna avundsjuka, och då speciellt eftersom jag aldrig känt det på det här sättet förut. Nå, hälsosam eller ej så är avundsjukan en riktig sporre. En sporre till att jobba hårdare, slita häcken av mig tills jag når toppen.
För vem vill, som min bror smått hysteriskt frågade mig över telefon; ha 300 000 KR i STUDIELÅN när man är klar?!

/ Carro - Med stil och ambitionen att tjäna pengar på sin blogg

Googles erotiska reklam

Varför har jag en google-annons på min blogg för "Erotisk litteratur"?

Jag har då inte skrivit något på bloggen som skulle kunna ge mig den stämpeln av google ads.
Annonser bör spegla sidans innehåll, för att maximera möjligheten klick och eventuella köp men hur exakt uppfylls det syftet i mitt fall?

/ Carro - Med stil och erotisk blogg?


Plugga?

Jo men det skall jag göra. Senare. Skall ut i solen en stund först. Har dock lite funderingar om det kommer att kompromettera min BUS-bränna som jag håller på att utveckla för fullt här.
Jag får ta den risken. Solen och jag är ju trots allt det oslagbara paret och idag finns här inga avundsjuka moln som kan förstöra!

/ Carro - Med stil och solbränna på G

Tid för fusk

Så här på vårkanten när solen obarmhärtigt belyser alla våra fysiska defekter, visar sig två typer av människor:
 1. Du är icke utseendefixerad att du bär din icke-existerande solbränna med värdighet tills dess att solen finner det lämpligt att välsigna dig med en.
 2. Du inser att solen i Sverige normalt sett är rätt snål på den fronten och tar genast till BUS.
Jag är definitivt av typ 2. Nog för att solbränna är ett av dagens klassiska I-landsproblem men jag råkade bli levererad till ett I-land så jag tar seden dit jag kom.

/ Carro - Med stil och BUS

Deklaration

Satte mig ner med deklarationen häromdagen. Alltid samma visa. En himla massa avdrag som kan göras men det enda jag traditionellt gör är att räkna ut mina mil till och från jobbet. Det brukar normalt räcka till att få tillbaka ett par tusenlappar men förra året körde jag över 800 mil till och från jobbet, plus att jag inte jobbade hela året heller.
Så i år var det extra roligt att deklarera! Måånga laxar till Carro.

Hur gick det för er? Betala eller få tillbaka?

/ Carro - Med stil och fyllt konto till midsommar

Musa sökes

Min inspiration har legat på näst intill noll det senaste.
Jag tror att min musa måste ha sagt upp sig med omedelbar verkan, utan min vetskap, eller att hon har tagit sig en väldigt lång semester.

Därför söker jag nu en ny.

Kvalifikationer: Kandidatexamen i Inspiration eller likvärdig utbildning och lång erfarenhet av att inspirera andra.

Som person är du framåt och positiv, praktiskt tänkande och pedagogisk. Att vara glad på jobbet är givetvis en fördel men det får inte gå till överdrift. En überglad musa skulle lätt kunna förstöra min fina cyniska sida, and we wouldn't want that now would we?

Så om du känner dig lagom cynisk och har en bra utbildning och/eller erfarenhet i ryggen, tveka inte att söka!

Intervjuer kommer att påbörjas under maj månad.

Tjänstens omfattning: Heltid

Arbetstider: 24/7

Lön: Resultatbaserad (provision)

Ansökan mig tillhanda senast: 30/4 2008

Kontakt: Via bloggen eller på Carrosstil.blogg@hotmail.com

/ Carro - Med stil och på jakt efter inspiration

Nu funkar det!

image230
Bilden jag försökte lägga upp häromdagen, ifrån nån fånig lek på 50-årskalaset.

Det visade sig att det inte var formatet det var fel på, som jag misstänkte, utan blogg.se som strulade igen. Typiskt. Men nu fungerar det ju! Hurra för tekniska humörssvängningar!

/ Carro - Med stil och JPEG

By the numbers

Träffade på en gammal bekant på stationen på vägen till plugget i morse. Hon var på väg till jobbet och hundarna skulle givetvis med. Ja, hundarna i plural; en gammal kelsjuk veteran och en riktig gröngöling på några månader som mest bara sov.
Men de var inte de enda hundarna som tänkte ta sig en tripp till Götet. Herr grå Grand Danois skulle också med och dennes ägare väntade minsann inte snällt tills alla andra gått på, utan gick på som vanligt.

När min bekanta väl skall gå på, sist av alla, säger busschaufören till henne att det inte fungerar med 3 hundar på bussen och att hon måste vänta på nästa buss.

Det lönar sig inte att vara snäll. Det lönar sig inte att följa reglerna. Det lönar sig inte att visa hänsyn.
Det gäller att vara först på bollen. Knö sig före i kön och visa noll hänsyn.

Är man snäll, kommer man till himlen. Är man Ego, får man förtur här på jorden.

Valet är ditt.

/ Carro - Med stil och en osäker plats i himlen

Alltid samma sak

Snoozar en gång för mycket.. Eller ja, varje snoozning är väl egentligen en för mycket på morgonen.

Det blev inget straff idag i alla fall. Jag vann över mitt undermedvetna och sov en hel timme extra. HA!

/ Carro - Med stil och 1-27 i matcher

Sova sova sova sova säng säng säng

Sitter och skriver läxan till imorn. "Una carta de reclamación". Det tror jag nog att nästan alla kunde klura ut vad det var... Ett reklamationsbrev. Med formell ton då givetvis. Jag orkar verkligen inte! Fusk är inte att tänka på...?

Gick upp 06:15 i morse för att hinna ut och gå, ta snabbussen till plugget och få en timme till att plugga innan första lektionen.
Att gå upp så tidigt var som straff för att jag slöat så oförlåtligt de senaste två dagarna. Jag har visserligen pluggat men motionen har totalt uteblivit. Själva promenaden var ju givetvis inget straff, bara skönt, men straff är det att gå upp så tidigt som 06:15 samt att plugga extra när man kunde sovit.
Antagligen blir det likadant i morgon, det var ju trots allt två tjockisdagar.

Jag misstänker starkt att det är mitt elaka överambitiösa undermedvetna som mäter ut straffen i min värld.

/ Carro - Med stil och una carta de reclamación att skriva och ett undermedvetet med diktatorfasoner

Om en flicka

Här skulle en otroligt töntig bild på mig vara men knasiga bloggen säger att den inte är i JPG format, vilket den visst är. Så vad gör man..? Bloggen vill helt enkelt inte att jag skall bjuda på mig själv.

Det kanske är mitt elaka undermedvetna som haft ett finger med i spelet igen. Det kanske inte är så piggt på att hela svenska folket skall ha tillgång till en så härligt osmickrande bild på mig.

Jag måste lära mig att kontrollera mitt elaka undermedvetna, det sabbar ju allt det roliga.

/ Carro - Med stil och en ständig kamp med sitt undermedvetna jag

Explorer-användare se hit!

Jag har nyligen insett att min blogg inte ser likadan ut i explorer. Själv använder jag mig uteslutande av Firefox så när jag kodar blir det alltså där jag kontrollerar resultatet. Jag skall försöka förstå mig på det här med universell kodning.
Så ni kan antingen ha tålamod tills jag åtgärdat detta eller ladda hem Firefox.

/ Carro - Med stil och Mozilla Firefox

Uppslagsverk

Jag är extremt vetgirig. Inte så där naivt nyfiken utan mer extremt intresserad av att veta allt om allt.

Så givetvis älskar jag böcker i alla dess former och då uppslagsverk i synnerhet. Jag trodde ett tag att jag inte behövde dem i bokform, eftersom jag har internet, men nu skulle det sitta fint med en komplett serie i bokhyllan.

Vi (T och jag) skrev, i vintras, på en prenumeration av "aha - årsbok" från Bertmarks förlag. Vi skrev på att köpa 5 årsböcker; 2006-2010 och trots ett pris på nära 1000-lappen styck, ångrar vi oss inte.
Det är en härlig känsla att bara sitta och bläddra och friska upp minnet av vad som faktiskt hänt de senaste åren.
Vi valde att ta årsboken istället för det rena uppslagsverket eftersom vi är ganska dåliga på att titta på nyheter och hänga med den vägen. Nu får vi ju allt i en bok, året efter så att vi i alla fall har en chans att läsa ikapp oss lite.

Prenumerationerna säljs bara via direktförsäljning, men om man är intresserad kan man meddela det via deras hemsida.

/ Carro - Med stil och aha - årsbok

Tänder ett ljus för Engla

image228

42-åringen har erkänt mordet på Engla och kroppen har hittats.
Jag tänder ett ljus för henne och det andra ofttret, Pernila och sänder en tanke till de anhöriga.

/ Carro - Med stil och tända ljus

Litteraturtips coming up

Har märkt att jag aldrig använder mig av kategorin "Litteratur med stil" och det är ju synd med tanke på hur många bra böcker det faktiskt finns!
Så jag tänkte jobba lite på det och lovar att snart komma med fler boktips inom lite olika genrer.

Det första blir en hel serie i genren "feelgood":
Damernas Detektivbyrå av Alexander McCall Smith.

image227

Det är en serie om hittills 9 böcker, varav 8 utkomna på svenska. Bör läsas i ordning.
 1. The No.1 Ladies? Detective Agency (Damernas Detektivbyrå)
 2. Tears of the Giraffe (Giraffens tårar)
 3. Morality for Beautiful Girls (Vackra flickors lott)
 4. The Kalahari Typing School for Men (Kalaharis skrivmaskinskola för män)
 5. The Full Cupboard of Life (Livets skafferi)
 6. In the Company of Cheerful Ladies (I muntra damers sällskap)
 7. Blue Shoes and Happiness (Lycka och ett par blå skor)
 8. The Good Husband of Zebra Drive (Den gode maken på Zebra Drive)
 9. The Miracle at Speedy Motors (ej utkommern på svenska)
Jag har läst de första fyra (på svenska) och är ivrig att få läsa resten! De inger glädje och lugn på äkta feelgood-manér och blandar humor med djupsinnigheter i en perfekt balans.

Läs recensioner här.

/ Carro - Med stil och litteraturtips

Släkten är inte värst

Det var överraskande trevligt igår och plus i kanten för befintlighet av potatissallad!

Vi satt vid samma bord som mina tre fastrar, kusin och ingift farbror plus någon halvgalen dam i samma ålder som födelsedagsbarnet, med sin äkta hälft. Det var otroligt länge sedan jag senast träffade alla mina fastrar på samma gång på någon sådan där tillställning så jag är glad att vi gick.

Så jag skulle bara vilja säga att även om släkten alltid "är värst", är andras släkt bra mycket värre!

/ Carro - Med stil och värsta släkten

50-årskalas

Jepp. Skall göra mig i ordning nu så att vi kan komma iväg någon gång. Jag är ju inte precis känd för att vara snabbast i världen när det gäller sådant här.

Det är pappas sambos tur att bli gammal i år så nu skall här firas med pastasallad och kyckling.

Jag som varken är förtjust i pasta eller kyckling. Tur där skulle finnas rostbiff också. Men rostbiff utan potatissallad, det gör ont i hjärtat på en gourmet som mig själv.

Nu så. Fram med det tunga artilleriet, här skall stylas!

Återkommer med bilder.

/ Carro - Med stil och snart rostbiff och potatissallad i magen.

Vårväder

image226
Så här underbart hade vi det i Göteborg idag. L o v e l y .

/ Carro - Med stil och vårigt Göteborg

Äntligen leverans!

Förutom "Kollektivt självmord" fick jag även hem min "Ecobag" idag. De har haft problem med produktionen så det är därför det tagit sådan tid. Det ursäktas enbart genom att väskan är helt ekologisk och lika übersnygg som jag själv.

image225

/ Carro - Med stil och EcobagPocketutbyte

Hoppade för ett tag sedan på ett annorlunda kedjemail som jag fick av Leopardia.

Man skickar en läst pocket till den första personen på den bifogade listan (bestående av 2 pers.).
Sedan gör man om listan:
 1. Ta bort det namn som står på första plats.
 2. Flytta upp namnet som står på andra plats till första plats.
 3. Skriv ditt eget namn och adress på andra plats.
 4. Skicka vidare mailet till 6 personer.
Resultatet bör bli 36 pocketböcker i brevlådan till priset av en läst och skickad.
Har redan fått min första; "Kollektivt självmord" av Arto Paasilinna
Dessvärre hoppade 2 av mina 6 personer av så jag tänkte att 2 av er läsare kanske ville vara med istället?

Skicka er mail till mig så mailar jag er kedjemailet!

(Det går självklart bra om ni är fler än två som vill var med!)

/ Carro - Med stil och pocketutbyte

Sol!

Hurra! Äntligen stiger solen upp med mig!

Har inget fint foto att visa just nu men hoppas på fina under dagen så att jag kan dela med mig senare... Underbart! Idag är det ballerinas som gäller. Äntligen vår!

/ Carro - Med stil och SOL

Varje dag

Visst har ni valt "varje dag" i min undersökning om hur ofta ni läser bloggen?
6 av er har gjort det i alla fall, om inte någon svarat flera gånger!
Jag hoppas ju självklart att ni fortsätter kika in ofta och att alla nya läsare, stannar. Undersökningen hittar ni i sidmenyn, nedanför profilfotot.

/ Carro - Med stil och några trogna läsare

Okij

Det är illa nog att stockholmarna säger "okeeii" men det är än värre när man säger "okkij, okkij" på okänd dialekt och dessutom använder uttrycket likadant på alla språk man kan.
Svenska som spanska, engelska som svengelska.

/ Carro - Med stil och en okkij-are i sin närhet

Monster

Att sparka boll inomhus verkar vara det nya.
Barn vill inte leka utomhus längre.
Det är ju så klart mycket roligare att plåga andra med sitt evinnerliga sparkande och skrikande i trapphuset!

Det går i alla fall inte att undgå sekunden de kommer hem ifrån den där skolan för små monster som de måste gå på.
Jo, det måste vara en sådan skola eftersom mina etthundratolv tillsägelser inte verkar ha gjort nån jäkla nytta utan snarare resulterat i riktig trots á la Kungälvs Monster Academy.
Satans ungar.

/ Carro - Med stil och Kungälvs Monster Academys finest i trapphuset

Bränna eller inte bränna?

Skulle leta upp en adress åt en av mina roomies from back in the days in Barcelona, (faktiskt samma adress som vi bodde på då), och letade då runt i min "brev-låda".
Fann ett par brev som jag inte vill ha kvar. Ni vet, vissa saker som tillhör det förflutna bör man göra sig av med för att det förflutna verkligen skall bli avklarat.

Så vad göra med dessa brev? Min första tanke var att bränna dem.
Spara dem är inte ett alternativ. De tillhör en tid jag lagt bakom mig, utan ånger.

Jag är annars en riktig hamster, sparar saker för minnens skull. På senare år har jag blivit bättre på att göra mig av med saker men det skrivna ordet är fortfarande något jag klamrar mig fast vid med näbbar och klor.
Böcker, brev, dagböcker, anteckningar. Allt.

Så, bränna eller inte bränna?

/ Carro - Med stil och ett bakomflutet att lämna framför sig

MacGyver

Vad är det med manliga personer och MacGyver?

Jag förstår inte. Följde inte serien, men såg min beskärda del avsnitt ändå. Är ju född på 80-talet så hur skulle det ha kunnat undgå mig?

Men seriöst. Vad är det som är så häftigt med MacGyver?

Självklart gillar jag tanken att en "action-hjälte" avstår från att använda vapen och istället väljer att lösa alla situationer med silvertejp, schweizisk armékniv och sin egen legendariska påhittighet.
Men jag förstår ändå inte riktigt hur detta kunde slå så stort.

Så, alla MacGyver-fans; enlighten me!

/ Carro - Med stil, utan schweizisk armékniv

Kortison

Min hund äter allt. ALLT verkligen.

Han gillar ju Bovete/Hirs-gröten vi gör men jag blev rätt förvånad över att han även kunde tänka sig äpple!

Så nu vet ni. Kortison gör hunden knäpp.... -are.

Men snygg är han. Som alltid. Snyggast i stan.

/ Carro - Med stil och gaalen vovve

Perfect day

Hemma med mina stjärnskott.
Sambon och hunden.
Träffat bästa vännen.
Sett Gladiator för 132:a gången.
Inte pluggat en enda minut.

Nöjd är otillräckligt.
Perfect is the word.

/ Carro - Med stil och ett underbart liv

Ta cykeln

Mitt undermedvetna tänker på hälsan när jag själv inte orkar.
Så idag när det ju skall vara sol (enligt smhi, regnar det, stämmer jag!), är det väl dax att ta fram cykeln igen. Om ingen snott eller pajjat den då. Inte tittat till den på ett tag faktiskt.
Så nu vet ni det. Jag kör på den hälsosamma linjen idag.
Mitt undermedvetna skall ha all cred för det.

/ Carro - Med stil och undermedvetna hälsotankar

Länkutbyte

Har tänkt på det här med länkar. Folk är snåla överlag med dessa. Lite jag kom minsann dit jag är av egen kraft, jag fick slita för mina läsare, så jag tänker då fan inte bjuda på snålskjuts åt någon, även om bloggen verkar bra.-tänk.

Jag gillar att länka andra.
Det är bland det roligaste med bloggen, att kunna tipsa andra om bra saker i allmänhet och då speciellt bloggar. Jag länkar gärna och ofta. Nu är ju inte min en utav de stora bloggarna men jag bjuder gärna bra bloggar på en länk och givetvis är det välkommet med en länk tillbaka.

Däremot är jag, som jag nämnt tidigare, starkt emot kommentarer som enbart syftar till att göra reklam för sin egen blogg. Har man inte ens bemödat sig med att läsa inlägget man kommenterar, är man inte värd den reklamen.

Egentligen ville jag bara säga att jag tycker att det verkar som om vi hjälper varandra för lite här i bloggvärlden.
Så nu vet ni var jag står. Jag länkar gärna men det är inte helt gratis. Bloggen måste falla mig i smaken också!

/ Carro - Med stil och länkar till bra bloggar

Konstiga moln

Dags för lite sol med konstiga, avundsjuka moln till.

image220
Och ja; vi har smutsiga sidorutor. Eller T har, själv är man ofrivilligt bil-lös.

/ Carro - Med stil, utan smutsiga bilrutor.. Och själva bilen.

Godkänd!

YES!
Blev godkänd på tentan, behöver inte göra om den! Hurra för mig, hurra för mig!

Jag som inte ens gick dit i tron att jag skulle klara det... Men vet ju inte ännu med vilken marginal jag klarade mig. Det kanske var på håret. Blir intressant att se när jag hämtar ut tentan. I'll let you know!

/ Carro - Med stil och 7,5 hp avklarade (av 30)

Fel i ekvationen

Jag hade räknat med att ha fem timmar att plugga, 17-22.
Det sket sig. T kom i sista stund på att vi skulle på kostrådgivningen 18:30 så 2 timmar till det och sedan lite mat och så helt plötsligt har jag ingen tid alls. Jag kommer att få sitta till halv ett som det ser ut nu... Suck.

Men facit till tentan har kommit upp nu och jag måste säga att det inte kändes främmande iaf. Jag tror nog att jag satte en hel del poäng, även om jag fortfarande inte förväntar mig att bli godkänd. Blir nog omtenta men det är okej!

Dags att återgå till the book.

/ Carro - Med stil och 87 to go.

Back on track

Så var alltså Blogg.se uppe igen. Bytet gick dock inte som de hade tänkt sig.
Istället för ett stopp på 6 timmar med ett nytt bloggverktyg som resultat, fick vi ett 2-dygns-hål i bloggningen efter vilket vi nu återgått till det gamla verktyget.
Inte för att blogg-hål är något nytt fenomen i min blogg, sådana kan lätt skapas av egen kraft, men nu senaste dagarna har jag verkligen velat blogga! Och haft tid dessutom.
Ville ju tala om hur det gick på tentan, skriva av mig när jag inte kom någonstans med den nya boken vi ska ha läst till i morgon. Acerca de Roderer. Om det är någon som läst den, är tips och råd mer än välkomna! Är nu på sidan 43/135. Vi kan väl bara kortfattat säga att jag kommer att vara fullt sysselsatt idag.

/ Carro - Med stil och en ny, något mindre, plugg-elefant och sitt gamla bloggverktyg tillbaka

RSS 2.0