Bilder och annat på G!

Sorry att det tar sån tid med all uppdatering men mitt internet har strulat ett par dagar och så har min mamma varit här och hälsat på sen i torsdags! Inte mycket tid över då inte!

Men iaf, det kommer! =)

Ciao!

/ Carro - Med stil och crappy lina

Score!

Finaly! Sålde 18 stycken idag! Kändes så himla bra... Om ni undrar vad det är jag säljer så är det rakhyvlar. Eller tekniskt settsäljer jag inte, jag ger bort ett välkomstpaket som någon måste betala portot för.
Förstår inte varför det är så många som är så himla anti telefonförsäljning, oftast gör man ju som vi och skickar ut ett välkomstpaket. Sen är det inget köptvång så man kan ju alltid avsäga sig det i fortsättningen efter att man provat.

Så, om det ringer någon ifrån Flexifront hem till er och vill att ni ska prova rakhyvlar, ta då hem hyveln o testa iaf! Hälsa till mig, för det är nån jag jobbar med som ringer. =)

Ciao!

/ Carro - Med stil och uppåtgående graf

Naked guy!

Förra veckan satt jag och några från jobbet på stan och käka lite lunch när det går förbi en gubbe.. O vid första anblicken ser det ut som om han har korta shorts på sig men sen ser man att det är tatuerat! Han är alltså helt naken och man kan se hur hans hm.. sak.. hänger och slänger när han går! =P
Önskar så att jag hade en bild men hade ingen kamera vid detta hysteriska tillfälle..!

Ciao!

/ Carro med stil, utan bild naked guy!


Nya jobbet

Jobbar alltså numera på Transcom i Barcelona, det är telemarketing det handlar om. Vi säljer på Sverige så det är soft. Lite svårt är det allt men jag tror nog att det blir lättare allt eftersom.
Har kanonbra jobbarkompisar från olika ställen i Sverige; Stockholm, Malmö, Småland, Jönköping, Luleå osv. Sen har vi två norrmän också vilket är skitskoj! =)

Ska bara nämna detta också: Sara kanske kommer ner! Snackade med chefen och det verkade inte som om det skulle vara något problem att ge henne ett jobb! Han ville bara snacka kort med henne per telefon så kunde hon i princip komma ner sen! Perfekt!

Ciao!

/ Carro - Med stil och nytt LIV


Krångel

Allt gick bra ända tills jag kom ner till Barcelona flygplats. Satte på telefonen och helt plötsligt vändes allt upp o ner. Fick ett sms från tjejen jag skulle hyra rum av, hon skrev att hon pga sitt arbete måste åka till Madrid en månad och dädför inte kunde hyra ut rummet till mig...
 Så det blev rumsjakt hela den första, andra och tredje dagen, bodde på hotell under tiden.

Till slut så förbarmade sig min spanska familj över mig och gav mig ett rum. Alltså det är inte ett riktigt rum, bor i vardagsrummet/matsalen. Men det är helt okej! Har ju dörr att stänga om mig, säng och plats för alla saker osv. Naturligtvis är det ingen bra lösning för mer än 2 månader men jag tänkte nog stanna här tillsvidare. Får ju städning, tvätt, internet plus frukost och middag så jag klagar inte! Betalar 430 Euro i månaden. För ett rum i en lägenhet såpass här centralt (20 min gångväg till centrum) får man ofta betala runt 380 Euro. Å då ingår naturligtvis inte mat, städning eller tvätt!
Så även om det inte riktigt blev som jag tänkt mig, så blev det faktiskt riktigt bra! Det bor tre tjejer från USA här också som är kanon, har verkligen haft tur!

Så var det med det.

/ Carro - Med stil och tak över huvet!


Uppdatering pa väg!

Lessen för att det tar san tid att fa uppdaterat bloggen men har haft en hel del problem sen jag kom till Barcelona i Torsdags! Tänkte att jag skriver mer detaljerat och sa när jag installerat mig ordentligt och har mer energi. Men bara sa ni vet; det är pa G!

Ciao!

/ Carro - Med stil och hopp om ordning


RSS 2.0