Fina pengar

Om de 4000 kr som jag spenderade på min underbara HP Mini-Note hamnade längst upp på "bra investerings"-listan, undrar jag vad min för dagen nya bettskena för 3000 kr bör föräras för rang på sagda lista.


Nr. 1. Liten och nätt

VS


Nr. ? Den är åtminstone inte grön.

/ Carro - Med stil och ny bettskena á 3000 kr

Det handlar om luft

Var man än befinner sig i Sverige, är ett av de givna samtalsämnena; luft.

Det handlar om kvalitén på luften, bra eller dålig? Regn, är vi nästan alla eniga om, är inte särskilt kul men, säger vi, det blir åtminstone bra luft efteråt. I klassrum, på kontor och i övriga tillstängda utrymmen (som exempelvis det tåg jag nu sitter i) är dålig luft ett ständigt problem. Den orsakar huvudvärk, trötthet och ibland även yrsel. Detta har vi konstaterat och det är ett allmänt känt faktum.

Något som jag däremot inte tror är allmänt känt, är att det verkar vara typiskt för just svenskar att klaga på den dåliga luften. Då jag läser spanska på Göteborgs Universitet och för det mesta har lärare av latinamerikanskt/spanskt ursprung, har jag nyligen uppmärksammat detta fenomen. Tydligen är det typiskt oss svenskar att klaga på dålig luft. En av våra lärare påstår att hon aldrig hört det i något klassrum under sin tid i Spanien men att hon hör det var och varannan lektion här i Sverige.

Så då är frågan; är vi svenskar gnälliga eller har vi bara väldigt hög standard gällande kvalitén på vår luft?

/ Carro – Med stil och dålig luft

Finally!

Here it is. My obsession of the last few months.

Nu sitter jag här och bloggar. På universitetet. Med min underbara HP 2133 Mini-Note.

Den är precis allt jag önskade mig och leverans på två dagar är inte dumt!
Jag kan verkligen rekommendera att beställa från Clickok.se; snabba leveranser och bra priser.

Min version av modellen heter FU346EA#AK8 och är den fullutrustade versionen med 6-cellsbatteri och Vista Home Basic.

Dock tror jag inte att jag kommer att behålla Vista, det lutar åt att testa Mac OS X istället, har själv aldrig testat men goda vänner rekommenderar det och det skadar ju inte att prova.
I morgon hänger den med på höstens viktigaste, och förmodligen enda, resa; weekend i Växjö med Sunshine!
Som ni säkert vet vid det här laget, bor och studerar min bästa vän Sunshine i Växjö och därför får det bli i alla fall en tripp till Växjö per termin för min del.

Tänkte ju egentligen bara skryta lite med detta lilla tekniska under, inte överinformera er om mitt oerhört spännande privatliv.

/ Carro - Med stil och HP Mini

RSS 2.0