Spara pengar på felstavning

DN uppmärksammade igår att man kan göra riktiga kap på att söka felstavade auktionsobjekt på Tradera. Sök på Sony Ericsson med "K" istället (eriksson), så kan du göra riktiga kap. Detta då för att folk generellt söker på den rättstavade versionen och då inte kan komma till att lägga bud på den felstavade auktionen.

Jag finner detta oerhört paradoxalt då säljaren ofta förlorar budgivare på detta med felstavning medans köpare med noll känsla för stavning, kan vinna enormt på det.

De räddare i nöden för klåfingriga som finns installerade på till exempelvis fatfingers.com, finns ännu inte tillgängliga på svenska Tradera. Dessa hjälpprogram lägger automatiskt till diverse alternativa stavningar till din sökning så att ditt sökspektra blir så brett som möjligt. Personligen skulle jag föredra att det inte hittade till Sverige då jag tycker att sådant här är rätt så roligt.
Skall vara jävlig och tipsa er alla om en auktion som slutar 17:06 ikväll; det är en 2 månader gammal och olåst Sony Eric[k]sson W960i (högsta bud just nu: 2550 kr). Den ligger vanligtvis någonstans mellan 3600 kr och 6000 kr.

Lycka till!

/ Carro - Med stil och en Sony EriCsson W760i
Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hej gumman..

grejen är den att jag är snart 27 år..jag har kämpat med acne sen 12årsåldern och jag har testat ALLT..allt på apotek, receptbelagda grejer, antibiotika krämer, salvo osv..men det hjälper inte..och det är inte några vanliga små finnar..men tack för tipset..men stioxyl gav jag upp för änge sen.kram!

2008-09-02 @ 09:36:56
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ingen fara gumman.ville bara förklara läget.så vad ska du göra idag?

kram

2008-09-02 @ 10:13:47
URL: http://pyttis.blogg.se/

Säg något här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0